Pro rodiče předškoláků: Návod k registraci a vyplňování omluvného listu

Tento formulář je vyhrazen pro rodiče dětí s povinností předškolního vzdělávání!

Registrace

V registračním formuláři vyplňte Vámi zvolené uživatelské jméno, email, jméno, příjmení a heslo.
V posledním poli formuláře ‚Děti‘ prosím vyplňte jména vašich dětí která máte umístěna ve školce (každé dítě uveďte na zvláštní řádek). Formulář odešlete kliknutím na tlačítko ‚Registrace‘.

 

 

Po Vaší registraci je nutné aby Váš účet schválil učitel a ověřil tak zadané informace. Po schválení Vašeho účtu Vám přijde potvrzovací email a poté se již budete moci přihlásit.

Po přihlášení na stránky CMŠ Svatojánek se Vám na stránkách zobrazí horní lišta kterou můžete použít ke správě svého profilu a odhlášení.
V rámci správy profilu je možné doplnit dodatečné údaje jako Vaše jméno, příjmení či přezdívku. Pro jakoukoliv změnu informace o dětech umístěných ve školce je nutné kontaktovat učitele. Po úpravě informací nezapomeňte kliknout na tlačítko ‚Aktualizovat profil‘ dole.

Kliknutím na text ‚CMŠ Svatojánek, Litovel‘ s ikonkou domečku vlevo nahoře se dostanete zpět na hlavní stránku webu.

Pozn. Je možné aby na stránkách byli registrováni oba dva rodiče, nicméně je nutné aby při registraci uvedli shodné jméno dítěte/dětí – v opačném případě systém nedokáže tyto účty propojit.

Vyplňování omluvného listu

Po přihlášení se Vám na webu zpřístupní stránka ‚Omluvný list‘, kterou je možné použít k omluvě absence dítěte.


Pro omluvu dítěte je nutné zvolit jeho jméno z rozbalovacího menu a zadat správná data absence. Pro jednodenní absenci zvolíme v obou polích stejné datum.
Po stisknutí tlačítka odeslat se informace o absenci dítěte odešle učiteli emailem a zároveň uloží do systému – potvrzující informace se Vám zobrazí na obrazovce.

Při Vaší další návštěvě školky Vám učitel vystaví omluvný list, který následně podepíšete.

Budeme rádi za každou zpětnou vazbu ! 🙂